Hvad er den bedste webbrowser til Windows XP?
Hvad er den bedste webbrowser til Windows XP?

Video: Hvad er den bedste webbrowser til Windows XP?

Video: Hvad er den bedste webbrowser til Windows XP?
Video: 5 Best Browsers for Windows XP in 2023 for FREE 2024, Kan
Anonim
  1. UC Browser . Hent nu. UC browser måske kendt for deres mobilversion browsere men det har også fantastisk PC tilbud og bedst del er deres nyeste version er fuldt kompatibel med Windows XP .
  2. Baidu Spark Browser . Hent nu.
  3. Episk privatliv browser . Hent nu.
  4. K-melon. Hent nu.
  5. Mozilla Firefox. Hent nu.

På samme måde, hvilken browser vil fungere på Windows XP?

Den seneste version af Internet Explorer tilgængelig på Windows XP er Internet Explorer 8.

Kan jeg også stadig bruge Windows XP i 2018? Windows XP offline vilje have det fint i 2018 og videre. Imidlertid Windows XP online er en anden historie. Firefox dropper support til Windows XP i 2018 som var en af de bedste browsere til XP (bortset fra Opera som vil fortsætte med modtage sikkerhedsopdateringer).

Ved du også, kan du stadig bruge Windows XP i 2019?

Fra i dag er den lange saga om Microsoft Windows XP er endelig kommet til en ende. Det ærværdige operativsystems sidste offentligt understøttede variant - Windows EmbeddedPOSReady 2009 - nåede slutningen af sin livscyklussupport den 9. april, 2019.

Kan jeg installere Chrome på Windows XP?

Google Chrome har droppet støtte til Windows XP , Vista og Mac OS X 10.6 - 10.8. Nye installationer fra Chrome download af installationsprogrammet vilje virker ikke på maskiner med disse operativsystemer. Eksisterende brugere vilje se meddelelse om, at de vilje modtager ikke længere opdateringer, fordi deres operativsystem ikke understøttes.

Anbefalede: