Indholdsfortegnelse:

Hvad kan jeg bruge en dyk-router til?
Hvad kan jeg bruge en dyk-router til?

Video: Hvad kan jeg bruge en dyk-router til?

Video: Hvad kan jeg bruge en dyk-router til?
Video: 5 ting der Ødelægger dit WiFi » (Få Hurtigere Internet) 2024, Kan
Anonim

Det dyk router er ideel til strygning og delikat indlægsarbejde, ofte kaldet captured inlay, fordi dykke mekanisme tillader en jævn ind- og udgang fra snittet. Der er ingen bedre måde at fræse stoppede riller og fløjter end ved ved hjælp af en dyk-router.

På samme måde kan man spørge, kan en dyk router bruges som en fast router?

Endelig, mens dykke grundlag routerscanning nemt lave dybe lodrette snit, fast grundlag routerscanning parre med en router bord til kraftigere brug. Samlet set er det sikkert at sige, at udførelse af indvendige snit meda dykke grundlag router er bestemt nemmere. På den anden side, fast grundlag routere er lettere at manøvrere.

Udover ovenstående, hvad er en dykbase til en router? Routere har typisk enten en fast grundlag eller a dyk base , med et par modeller, der giver dig mulighed for at bytte mellem de to. Dyk routere . Huset giver mulighed for kontrolleret lodret bevægelse under et snit, så du kan dykke biten ind i overfladen af dit arbejdsemne uden bekymring.

Deraf, hvad er forskellen mellem en dyk-fræser og en trim-fræser?

EN trim router er generelt mindre og lavere hestekræfter til lettere arbejde som trimning kanter af laminatbordplader. EN dyk router er et godt værktøj, men fast base er også rart at have. Porter Cable laver et sæt med begge baser, der er svært at slå til prisen. Dyk routere er meget større.

Hvad er den bedste dyk router?

5 bedste dyk-routere 2019 – vores anmeldelser:

  1. Triton TRA001 dykfræser – Topvalg. Tjek seneste pris på Amazon.
  2. Bosch MRP23EVS dykfræser – andenpladsen. Tjek seneste pris på Amazon.
  3. Makita RT0701CX7 dykkerroutersæt – bedst for pengene.
  4. DEWALT DWP611PK dyk træfræsersæt.
  5. Ryobi RE180PL1G 2HP dyk-routing-værktøj.

Anbefalede: