Hvad er den bedste Phaser-pedal?
Hvad er den bedste Phaser-pedal?

Video: Hvad er den bedste Phaser-pedal?

Video: Hvad er den bedste Phaser-pedal?
Video: Top 5 Best Phaser Pedals Under £100 - Classic Phase-Shifting Tones Without Boutique Prices! 2024, Kan
Anonim

Top 10 bedste Phaser-pedaler

# Forstærker model Bedømmelse
1 Kejserinde effekter Phaser Guitar effekter Pedal (5 / 5)
2 Fender Lost Highway Phaser pedal (4.9 / 5)
4 MXR M290 Phase 95 Mini Guitar Effekter Pedal (4.8 / 5)
3 Walrus Audio Vanguard Dual Phase Pedal (4.9 / 5)

Hvad gør en phaserpedal derfor?

EN phaser er en elektronisk lydprocessor, der bruges til at filtrere et signal ved at skabe en række peaks og lavpunkter i frekvensspektret. Placeringen af toppene og lavpunkterne for den bølgeform, der påvirkes, er typisk moduleret, så de varierer over tid, hvilket skaber en fejende effekt.

hvad er forskellen mellem phaser og flanger? Det forskel er det en phaser arbejder på en faseforsinkelse, mens en flanger arbejder med tidsforsinkelse. EN phaser tager i signal og opdeler det i mindst to veje. Én sti efterlades uændret, som skal rekombineres, inden effektkredsløbet forlades. Den anden sættes gennem et "all-pass filter".

Kan en flanger desuden lyde som en phaser?

FLANGER . EN flanger lyder som en faseskifter , men kan har en meget mere dramatisk effekt på din tone. Som en phaser , signalet opdeles i to kopier, hvorefter den ene af dem forsinkes meget lidt, normalt ikke mere end 20 millisekunder. Og derfor flanger var født.

Hvor går en phaser-pedal hen?

Som med de fleste modulationseffekter, Phaser traditionelt sidder mod bagenden af din pedal kæde, efter alt undtagen ambient-effekter som rumklang og delay. Det betyder, at effekten vil gælde alt i din kæde indtil videre, inklusive forvrængning, EQ, filtre og mere.

Anbefalede: