Hvad er enkeltansvarsprincippet C#?
Hvad er enkeltansvarsprincippet C#?

Video: Hvad er enkeltansvarsprincippet C#?

Video: Hvad er enkeltansvarsprincippet C#?
Video: Зачем находить | Вы знаете свое истинное призвание? 2024, Kan
Anonim

Det Enkelt ansvarsprincip angiver, at en klasse skal have én og kun én årsag til ændring, dvs. et undersystem, modul, klasse eller en funktion bør ikke have mere end én årsag til ændring. SRP blev defineret af Robert C . Martin i sin bog "Agil Software Development Principper , mønstre og praksis".

Derfor, hvad er Single Responsibility Princippet?

Det princippet om et enkelt ansvar er en computerprogrammering princip der angiver, at hvert modul, hver klasse eller funktion skal have ansvar over en enkelt del af den funktionalitet, som softwaren leverer, og det ansvar skal være fuldstændig indkapslet af klassen, modulet eller funktionen.

Udover ovenstående, hvad er Liskov Substitution Principle C#? Forenkling af Liskov Substitutionsprincip af SOLID i C# Det Liskov Substitutionsprincip siger, at objektet for en afledt klasse skal være i stand til at erstatte et objekt i basisklassen uden at bringe nogen fejl i systemet eller ændre basisklassens adfærd.

Derfor, hvorfor er princippet om enkelt ansvar vigtigt?

Oprindeligt besvaret: hvad er princippet om et enkelt ansvar og hvorfor det er vigtig i softwareudvikling? Det handler om at beskytte klasser mod ændringer, der kommer fra forskellige retninger. For at honorere SRP'en bør en klasse kun være ansvarlig for en enkelt aktør eller kilde til krav.

Hvad er et ansvar?

ansvar . En pligt eller forpligtelse til tilfredsstillende at udføre eller fuldføre en opgave (tildelt af nogen, eller skabt af ens eget løfte eller omstændigheder), som man skal opfylde, og som har en deraf følgende straf for svigt.

Anbefalede: