Hvad betyder 'n-tegnet?
Hvad betyder 'n-tegnet?

Video: Hvad betyder 'n-tegnet?

Video: Hvad betyder 'n-tegnet?
Video: Binomialfordeling - hvad er det? 2024, Kan
Anonim

Alle tegn (selv ikke-udskrivbare som mellemrum eller ny linje) har deres ASCII-kode, så du skal bare skrive midler at compileren vilje oversætte det til tryk a Karakter af koden, der er knyttet til ny linje.

Og hvad betyder kodning?

Besvaret 8. juni 2017 · Forfatteren har 306 svar og 305.5k svarvisninger. og er begge escape-sekvenser brugt i c. n er ny linje-tegn flytter den markøren til starten af næste linje. er vandret tabulatortegn, flytter det markøren en tabulatorbredde.

På samme måde, hvad er Enter-tegnet? Ny linje er en Karakter der markerer slutningen af en tekstlinje. Som navnet antyder, bruges det til at oprette en ny linje i et tekstdokument, databasefelt eller en hvilken som helst anden tekstblok.

Bare så, hvad er den nye linjekarakter?

En ny linje er en Karakter bruges til at repræsentere enden af -en linje af tekst og begyndelsen af en ny linje . I programmeringssprog, såsom C, Java og Perl, er den nylinjetegn er repræsenteret som en ' ' escape-sekvens. En ny linje er ikke det samme som en returvogn.

Hvad er brugen af i C++?

Det nye linjetegn kan bruges som et alternativ til endl. Omvendt skråstreg () kaldes et escape-tegn og angiver et specialtegn. Brug af en enkelt cout-erklæring med så mange forekomster af, som dit program kræver, vil udskrive flere linjer med tekst.

Anbefalede: