Er patchkabel det samme som Ethernet?
Er patchkabel det samme som Ethernet?

Video: Er patchkabel det samme som Ethernet?

Video: Er patchkabel det samme som Ethernet?
Video: Ethernet Cables, UTP vs STP, Straight vs Crossover, CAT 5,5e,6,7,8 Network Cables 2024, April
Anonim

Ethernet patch kabel kan koble en computer til en netværkshub, router el Ethernet switch, som er nyttig til at konstruere hjemmecomputernetværk. Derfor om kort tid, Ethernet-kabel henviser til typer af kabel . Mens patch kabel har stik i begge ender og hører til en del af Ethernet-kabel.

Ligeledes, hvad er forskellen mellem et patch-kabel og et Ethernet-kabel?

Patch kabel vs Ethernet kabel . Patch kabel kan også bruges til at forbinde lappe panel til at skifte eller en hub. Patch kabler bruges ofte til korte afstande i kontorer og ledningsskabe. Ethernet patch kabel kan forbinde en computer til en netværkshub eller en router, som er nyttig til at konstruere hjemmecomputernetværk.

Kan jeg desuden bruge et patch-kabel til at oprette forbindelse til internettet? Generelt set, patch kabel er en Cat5 type Ethernet kabel som forbinder din pc til en router, hub eller switch. Sådan ledning er Brugt mest til hjemmet internet netværk eller på rejsetidspunktet, når du har brug for det adgang hotellet internet igennem kabel.

Derudover, hvad er et patchkabel Ethernet?

EN patch kabel , lappe ledning eller lappe bly er en elektrisk eller optisk kabel bruges til at forbinde (" lappe in") en elektronisk eller optisk enhed til en anden til signalrouting. Enheder af forskellige typer (f.eks. en switch tilsluttet en computer eller en switch til en router) er forbundet med patch ledninger.

Er et CAT5e patchkabel et Ethernet-kabel?

De mest almindelige er CAT5/ CAT5e ethernet kabler forbinder en computer til en nærliggende netværk hub, switch eller router, en switch til en router osv. Ethernet patch kabler er nyttige for dem, der bygger hjemmecomputernetværk. En crossover kabel er en bestemt type Ethernet patch kabel bruges til at forbinde to computere med hinanden.

Anbefalede: