Hvorfor kan jeg ikke skrive tal på min bærbare computer?
Hvorfor kan jeg ikke skrive tal på min bærbare computer?

Video: Hvorfor kan jeg ikke skrive tal på min bærbare computer?

Video: Hvorfor kan jeg ikke skrive tal på min bærbare computer?
Video: ДОРС 2 ОБНОВЛЕНИЕ! МОДИФИКАЦИИ! ХАЙП! 🌟 ДОРС 2 ДВЕРИ DOORS 🌟 The Doors Roblox Прохождение 2024, April
Anonim

En af de mest almindelige årsager til problemet hvor bærbar tastatur vil ikke type numre er, at NumLock-nøglen er deaktiveret. Tryk én gang på Num Lock-tasten for at aktivere det numeriske tastatur. Enten ville LED'en lyse, eller også ville du få en besked fra computerskærmen, der bekræfter, at nummertastaturet er blevet aktiveret.

Desuden, hvorfor kan jeg ikke skrive tal på min computer?

Årsag til tastaturet skrive tal i stedet for bogstaver Til type et tal, skal du holde Altor nede fn-tasten, ellers bliver du det at skrive kun bogstaver. Når tastaturet starter skrive tal kun i stedet for bogstaver, så er num lock sandsynligvis slået til.

Man kan også spørge, hvordan du fikser Num Lock på en bærbar computer? Tryk på Num Lock nøgle. Hvis der ikke sker noget, prøv Shift+ Num Lock . Hvis teksten Num Lock vises i en anden farve, skal du finde den matchende farvetast, såsom Alt eller Fn. Tryk derefter på den tast i kombination med NumLock.

Derfor, hvordan skriver du tal på en bærbar computer?

For at aktivere nummer pad, find nummer låsetast (normalt mærket NumLock, Num Lk eller Num). Du skal muligvis trykke på Fn- eller Shift-tasten for at få det til at fungere. Nu vil disse taster fungere som det numeriske tastatur for din bærbar . Bare tryk på nummer lås igen for at slå denne funktion fra.

Hvordan nulstiller jeg mit tastatur?

Tryk på det "Alt" og "Shift"-taster samtidigt, hvis du trykker på en tastatur tasten og få et andet symbol eller bogstav. Dette vil nulstil tastaturet standard på nogle bærbare computere. Trykke det "Ctrl"-tasten og tryk på det "Shift"-tasten samtidig hvis det proceduren i trin 1 virkede ikke.

Anbefalede: