Har jeg brug for en GPU?
Har jeg brug for en GPU?

Video: Har jeg brug for en GPU?

Video: Har jeg brug for en GPU?
Video: Chia GPU Plotting Farming Budget z420 - Hardware, Benchmarks, Budget, Analysis + SHEET! 2024, Kan
Anonim

Den første og fremmeste grund til, at folk får en dedikeret GPU er til spil. Det gør du ikke brug for en dedikeret GPU til at se video (selv knivskarp HD-video). Det gør du ikke brug for en dedikeret GPU til e-mail, tekstbehandling eller andre apps af typen Office-pakke. Grafikkort er også nyttige for nogle ikke-spillere.

Udover dette, har jeg brug for en GPU, hvis jeg ikke spiller?

Ikke alle computere har brug for et grafikkort og det er fuldstændig 100 % muligt at klare sig uden en – især hvis du er ikke spil . Men der er nogle forudsigelser. Siden du stadig brug for en måde at gengive det, du ser på din skærm, vil du brug for en processor med en Integrated Graphics Processing Unit (eller iGPU forkortet).

Har alle computere desuden et grafikkort? Som tidligere nævnt, alle computere har en GPU . Men ikke alle computere har en dedikeret GPU . Det er ikke nødvendigt har en, medmindre du har tænkt dig at bruge din PC til spil. En integreret GPU er en grafik chipset indbygget i bundkortet.

Også at vide, kan du bruge en computer uden et grafikkort?

Selv i dag, hvis du køb en computer uden grafikkort -hardware, der inkluderer en GPU, lagerplads dedikeret til grafik og køling ombord- du vil stadig kunne se bevægelse på skærmen. Stadig, du vil stadig få det bedste grafik ydeevne fra en separat (også kaldet en "diskret") grafik chip.

Er grafikkort nødvendigt i laptop?

Dedikeret har sin egen processor kun til Grafik hvilket vil fremskynde din computer og gøre den mere detaljeret. Du bruger grafikkort til spil. Hvis du spiller på en bærbar du brug for en 5650. HVIS du er på farten en bærbar er fint.

Anbefalede: