Hvad er formålet med Turing-testen?
Hvad er formålet med Turing-testen?

Video: Hvad er formålet med Turing-testen?

Video: Hvad er formålet med Turing-testen?
Video: The Turing test: Can a computer pass for a human? - Alex Gendler 2024, Kan
Anonim

EN Turing test er en undersøgelsesmetode i kunstig intelligens (AI) til at afgøre, om en computer er i stand til at tænke som et menneske eller ej.

På samme måde kan du spørge, hvad du mener med Turing-testen?

Det Turing test bruges til at måle a maskinens evne til at tænke og er et vigtigt begreb i filosofien om kunstig intelligens. I det originale imitationsspil prøve , Turing foreslår A at være en computer. Computeren udgiver sig for at være en kvinde og narrer forhørslederen til at foretage en forkert vurdering.

kan et menneske tage Turing-testen? Tage det visuelle Turing test . Udtænkt af det 20. århundredes matematiker Alan Turing , det prøve sætter chatbots' samtaleevner op imod mennesker . For at bestå skal dommere narre til at tro, at en bot er human , kun baseret på en maskinskrevet udveksling. Men det mener mange forskere prøve har hårdt brug for en opgradering

Desuden, er Turing-testen en god test for intelligens?

I den Turing test , en eksaminator sidder bag en skillevæg og skriver spørgsmål til en uobserveret enhed. Enheden (enten en computer eller et menneske) reagerer i tekst, som om det var et menneske. Efter min mening mener jeg ikke, at Turing test er en gyldig prøve af intelligens , fordi intelligens er ikke forpligtet til at bestå prøve !

Hvad hedder testen for computerintelligens?

Turing prøve , i kunstig intelligens , a prøve foreslået (1950) af den engelske matematiker Alan M. Turing for at afgøre, om en computer kan "tænke".

Anbefalede: