Hvad handler filmen Escape from New York om?
Hvad handler filmen Escape from New York om?

Video: Hvad handler filmen Escape from New York om?

Video: Hvad handler filmen Escape from New York om?
Video: My Dinner With Andre: Conspiracy Theory Scene HD 2024, April
Anonim

Det filmens Historien, der foregår i den nære fremtidsverden i 1997, omhandler et kriminelt USA, som har konverteret Manhattan Island i New York City ind i landets maksimalt sikre fængsel. "Når du først går ind, kommer du ikke ud". Air Force One bliver kapret af terrorister og er med vilje styrtet ind New York By.

Hvad handler Escape from New York om?

I 1997 er en storkrig mellem USA og Sovjetunionen ved at afslutte, og hele øen Manhattan er blevet omdannet til et kæmpe fængsel med maksimal sikkerhed. Da Air Force One bliver kapret og styrter ind på øen, bliver præsidenten (Donald Pleasence) taget som gidsel af en gruppe indsatte. Snake Plissken (Kurt Russell), en tidligere specialstyrkesoldat, der blev kriminel, bliver rekrutteret til at hente præsidenten til gengæld for sin egen frihed.

Ydermere, er MGS baseret på Escape From New York? Solid Snake er helt åbenlyst en hyldest til Snake Plissken, hovedpersonen i John Carpenter's Flugt fra New York . Skaberen Hideo Kojima har været ligefrem om filmens indflydelse på hans arbejde, og det fik næsten ham og Konami i retten.

Derfor, hvor lang tid tager Escape From New York?

1t 46m

Hvem skrev Escape from New York?

John Carpenter Nick Castle

Anbefalede: