Hvordan slår jeg Windows 10 fra uden en mus?
Hvordan slår jeg Windows 10 fra uden en mus?

Video: Hvordan slår jeg Windows 10 fra uden en mus?

Video: Hvordan slår jeg Windows 10 fra uden en mus?
Video: Задачи обслуживания Windows 10 2024, Kan
Anonim

Lukke ned eller genstart Windows ved hjælp af "Alt + F4"

Når fokus er ind Windows 10 er på skrivebordet, kan du trykke på Alt + F4-tasterne på dit tastatur for at åbne nedlukningsmenuen. I den Lukke ned Windows dialog vindue , kan du åbne rullelisten for at vælge om at lukke ned, genstart eller sæt enheden i dvale.

Heraf, hvordan lukker jeg min computer ned uden en mus Windows 10?

Du kan luk Windows ned med en simpel tastaturkommando eller blot ved at trykke på Ctrl+Alt+Delete og trykke på lukke ned knap. Du kan låse den med Win +L, eller-ved hjælp af NirCmd-sæt den i dvale eller tur din skærm af.

Desuden, hvordan slukker du computeren ved hjælp af tastaturet? Tryk nu på ALT+F4-tasterne, og du vil straks blive præsenteret med nedlukningen dialog boks. Vælg en mulighed med piletasterne og tryk på Enter. Hvis du ønsker det, kan du også oprette en genvej til at åbne Windows Lukke ned Dialogboks. For at låse din Windows computer bruger det tastatur genvej, tryk på WIN+L-tasten.

Derfor, hvordan lukker jeg ned uden en mus?

Genstart Windows 7 ved hjælp af tastaturtaster Kommentarer tilføjer: Hvis på skrivebordet, skal du trykke på Alt+F4 og derefter bruge piletasterne til at vælge Lukke ned eller Genstart. Hvis det ikke er på skrivebordet, skal du først trykke på Win+D. Windows Vista-brugere skal muligvis gøre dette lukke ned eller genstart din computer uden bruger cursoren.

Hvordan flytter jeg et vindue uden en mus?

Tryk på Alt + mellemrumstaster samtidig på tastaturet for at åbne vindue menu. Tryk nu på M. Det musemarkør vilje bevæge sig til titellinjen på vindue og bliver til et kryds med pile: Brug venstre, højre, op og ned piletasterne til bevæge sig din vindue.

Anbefalede: