Hvad er Event System Unity?
Hvad er Event System Unity?

Video: Hvad er Event System Unity?

Video: Hvad er Event System Unity?
Video: Who is best ? (Masked Wolf VS talkingtom) (astronaut in the ocean song) #shorts  (tomthesinger) 2024, Kan
Anonim

Det Event System er en måde at sende på begivenheder til objekter i applikationen baseret på input, det være sig tastatur, mus, berøring eller brugerdefineret input. Det Event System består af et par komponenter, der arbejder sammen om at sende begivenheder . Når du tilføjer en Event System komponent til et GameObject.

Hvad er begivenheder i enhed i forhold til dette?

Begivenheder er en type særlige delegerede, som bruges, når du vil give andre klasser besked, når der sker noget. Ligesom på GameStart, på Gameover.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er en delegeret enhed? Delegeret : A Delegeret er en reference til en metode. Det giver os mulighed for at behandle metode som en variabel og videregive metode som en variabel for et tilbagekald. Når det bliver kaldt, giver det besked til alle metoder, der refererer til delegeret . Grundtanken bag dem er nøjagtig den samme som et abonnementsmagasin.

Derfor, hvad er UI i enhed?

Unity UI er et GameObject-baseret UI system, der bruger komponenter og Game View til at arrangere, placere og style brugergrænseflade . Du kan ikke bruge Unity UI til brugergrænseflader inden for Enhed Redaktør.

Hvad er en Coroutine enhed?

EN coroutine er som en funktion, der har mulighed for at sætte udførelse på pause og returnere kontrol til Enhed men så for at fortsætte, hvor det slap på den følgende ramme.

Anbefalede: