Har Best Buy Amazon Fire Stick?
Har Best Buy Amazon Fire Stick?

Video: Har Best Buy Amazon Fire Stick?

Video: Har Best Buy Amazon Fire Stick?
Video: Amazon Firestick या Android TV Stick - 4K में कौनसा बेस्ट? 2024, Kan
Anonim

Det Amazon Fire TV Pind er kun $25 kl Bedste køb i dag. Bedste køb tilbyder en endagsbesparelse på Amazon Fire TV Pind , og sænker prisen på dette streamingtilbehør til kun $24,99. Streamingmedie-tilbehøret sælges normalt for $39, men Bedste køb har placeret det som en Dagens Deal sammen med en besparelse på $15.

Efterfølgende kan man også spørge, hvilken Firestick er bedst at købe?

Amazon Fire TV Stick Amazons seneste Fire TV Stick er sandsynligvis bedst version den har lavet endnu - ved siden af 4K-versionen i hvert fald. Det er et glimrende valg til at streame den nyeste stand størst indhold, fra Netflix og BBC iPlayer, til Amazon Prime Video og alt derimellem.

Ved også, hvor meget koster en brandpind hos Walmart? Amazon Fire TV Stick kun $24,99 (reg. $39) - Pris Match kl Walmart , Kupon kl Walmart , Spar penge kl Walmart . Find denne pin og mere på OldDressers af andrea orozco.

På denne måde, hvor meget koster en brandpind til tv?

Koste : $39,99 The Fire TV Stick er Amazons basismodel, der serverer 1080p HD-streaming i en lille HDMI Pind på størrelse med dit standard USB-flashdrev. Koster kun $39,99 og kommer med Alexa Voice-fjernbetjeningen Firestick er en bemærkelsesværdig handel.

Har jeg brug for en kabelboks med Amazon Fire Stick?

Du gør ikke har brug for kabel at bruge ild tv Pind (eller enhver streamingenhed). Det Amazon Fire TV er ikke en kabelboks . Den bruger apps til internetindhold. Du gør ikke har brug for kabel at bruge ild tv Pind (eller enhver streamingenhed).

Anbefalede: