Indholdsfortegnelse:

Har Nexus 5 et SIM-kort?
Har Nexus 5 et SIM-kort?

Video: Har Nexus 5 et SIM-kort?

Video: Har Nexus 5 et SIM-kort?
Video: Google Nexus 5 skal 2024, Kan
Anonim

Det Nexus 5 bruger en mikro- SIM-kort.

En vigtig godbid for alle, der tænker på snagging Nexus 5 og sætte en eksisterende SIM-kort ind i det: Selvom tidlige rapporter foreslog Nexus 5 kan bruge anano- SIM , det Nexus 5 holder sig til kendt territorium og bruger en mikro- SIM i stedet. Mikro. Notnano.

Efterfølgende kan man også spørge, hvor er SIM-kortet på Nexus 5?

Det SIM-kort bakken er placeret på venstre side af telefonen under lydstyrkeknappen. Udløserknappen er et lille hul lige over bakkedøren. For at installere en mikro SIM-kort : Indsæt SIM udskubningsværktøj, der følger med telefonen (eller en pin) ind i hullet, og skub hurtigt, men forsigtigt, indtil bakken springer ud.

For det andet, kan du sætte et SIM-kort i en Nexus 7? Indsæt /fjerne SIM Vip let højre side og find SIM-kort bakke nær bunden og det lille hul i bakkedøren. Indsæt det SIM udskubningsværktøj, der følger med tabletten (eller en papirclips) ind i hullet på bakken, og skub fast, men forsigtigt, indtil bakken springer ud.

Heri, har Nexus 5 SD-kort?

Hukommelsen kan ikke fjernes fra Nexus 5 den er ikke lavet til at understøtte en standard mikro SD kort , i stedet gemmes temahukommelsen via den interne RAM. Men for at besvare din forespørgsel om bundkort, KAN det udskiftes.

Hvordan åbner du SIM-kortet på en Nexus 6?

Fjern SIM-kort - Nexus 6

  1. Indsæt SIM-fjernelsesværktøjet i hullet i SIM-bakken. SIM-bakken er placeret på den øverste kant af telefonen.
  2. Skub forsigtigt, men bestemt, indtil bakken skydes ud.
  3. Fjern SIM-kortet fra bakken. Se, hvis det er relevant, i Indsæt SIM-kortet.

Anbefalede: