Hvad er et SSID på en mobiltelefon?
Hvad er et SSID på en mobiltelefon?

Video: Hvad er et SSID på en mobiltelefon?

Video: Hvad er et SSID på en mobiltelefon?
Video: How to Show NETWORK SSID on Android Device? Check Wi-Fi Network Details on Smartphone! 2024, Kan
Anonim

SSID er en forkortelse for servicesætidentifikator. Indlægsmands vilkår, en SSID er navnet på et Wi-Fi-netværk. Folk støder typisk på en SSID oftest når de bruger en mobil enhed for at oprette forbindelse til et trådløst netværk. Mobil enheder vil lede efter alle netværk inden for rækkevidde, når du forsøger at oprette forbindelse til lokalt Wi-Fi.

Hvordan finder jeg på denne måde mit SSID på min telefon?

Tryk på sektionen Trådløst og netværk, tryk på Wi-Fi-indstillinger. Tryk på Wi-Fi: Slå Wi-Fi til. Find dit trådløse netværks navn ( SSID ). For Windstream udstyr er navnet på det trådløse netværk placeret på bagsiden af routeren ved siden af SSID.

Derudover, hvad er netværkssikkerhedsnøgle på telefonen? Det netværkssikkerhedsnøgle er en slags netværk adgangskode eller adgangssætningen i form af fysisk, digital signatur eller biometrisk dataadgangskode, der bruges til at give autorisation og adgang til det trådløse netværk eller enhed, som klienten anmoder om at oprette forbindelse til.

På samme måde kan du spørge, hvad betyder SSID?

service sæt identifikator

Hvad er et eksempel på et SSID?

An SSID er et unikt ID, der består af 32 tegn og bruges til at navngive trådløse netværk. Det SSID er anderledes end det navn, der er tildelt en trådløs router. Til eksempel , kan administratoren af et trådløst netværk indstille navnet på routeren eller basestationen til "Kontor".

Anbefalede: