Hvad er en API-rute?
Hvad er en API-rute?

Video: Hvad er en API-rute?

Video: Hvad er en API-rute?
Video: Я вернул его домой. Немецкая овчарка по имени Дом 2024, Kan
Anonim

Web API routing ligner ASP. NET MVC Routing . Det ruter en indkommende HTTP-anmodning til en bestemt handlingsmetode på et web API controller. Web API understøtter to typer routing : Konventionsbaseret Routing.

Bare så, hvad er API-rute i laravel?

Grundlæggende Routing Det ruter /web. php-fil definerer ruter der er til din webgrænseflade. Disse ruter er tildelt web-middleware-gruppen, som giver funktioner som sessionstilstand og CSRF-beskyttelse. Det ruter i ruter / api . php er statsløse og er tildelt api middleware gruppe.

For det andet, hvad er et API-endepunkt? Kort sagt, en endepunkt er den ene ende af en kommunikationskanal. Når en API interagerer med et andet system, tages der hensyn til kontaktpunkterne i denne kommunikation endepunkter . Til API'er , en endepunkt kan inkludere en URL på en server eller tjeneste. Stedet der API'er sende forespørgsler og hvor ressourcen bor, kaldes en endepunkt.

Desuden, hvad er forskellen mellem Web API og MVC routing?

Hvis du er fortrolig med ASP. NET MVC , Web API routing ligner meget MVC routing . Det vigtigste forskel er det Web API bruger HTTP-verbet, ikke URI-stien, til at vælge handlingen. Du kan også bruge MVC -stil routing i Web API.

Hvad er rutenavnet?

Bedste svar Bedste svar. @alpha For at give det et venskab navn at henvise til det, det er alt. Navne Ruter til brug med ting som URL-hjælpermetoden. Navngivne ruter giver dig mulighed for bekvemt at generere URL'er eller omdirigeringer for en bestemt rute.

Anbefalede: