Hvad er tabelværdisatte parametre?
Hvad er tabelværdisatte parametre?

Video: Hvad er tabelværdisatte parametre?

Video: Hvad er tabelværdisatte parametre?
Video: Table Valued Parameters in Stored Procedures | SQL | SQL Training Sessions 2024, Kan
Anonim

EN bord - værdsat parameter er en parameter med en bord type. Bruger dette parameter , kan du sende flere rækker af data til en lagret procedure eller en parameteriseret SQL-kommando i form af en bord . Transact-SQL kan bruges til at få adgang til kolonneværdierne for bord - værdisatte parametre.

Hvordan erklærer man så en parameter med en tabelværdi?

Bord - værdisatte parametre er erklæret ved at bruge brugerdefineret bord typer. Du kan bruge bord - værdisatte parametre at sende flere rækker af data til en Transact-SQL-sætning eller en rutine, såsom en lagret procedure eller funktion, uden skabe en midlertidig bord eller mange parametre.

Ligeledes, hvad er en brugerdefineret tabeltype? Bruger - definerede tabeller repræsentere tabeloplysninger. De bruges som parametre, når du overfører tabeldata til lagrede procedurer eller bruger - defineret funktioner. Bruger - definerede tabeller kan ikke bruges til at repræsentere kolonner i en database bord . Bruger - definerede tabeltyper kan ikke ændres, efter at de er oprettet.

På denne måde, hvad er ikke sandt om tabelværdiparametre i SQL Server?

Parameter med værdi i tabel kan ikke bruges i CLR brugerdefineret funktion. SQL Server gør ikke føre statistik over Tabel Værdi Parameter Kolonner. Tabel værdisatte parametre er ReadOnly i naturen, så vi kan ikke opdatere, indsætte og slette data i Tabelværdiparameter.

Hvordan opretter man en tabeltype?

  1. Indtast tabeltypenavnet i feltet Datatype på startskærmen i ABAP-ordbogen og vælg Opret.
  2. Vælg Tabeltype, og vælg Vælg.
  3. Indtast en forklarende kort tekst i feltet Kort tekst.
  4. Indtast rækketypen for tabeltypen på fanebladet Rækketype.

Anbefalede: