Hvordan abonnerer jeg på SQS?
Hvordan abonnerer jeg på SQS?

Video: Hvordan abonnerer jeg på SQS?

Video: Hvordan abonnerer jeg på SQS?
Video: Как ЗАБЛОКИРОВАТЬ Бабушкин квадрат для ИДЕАЛЬНЫХ крае... 2024, Kan
Anonim

I AWS-konsollen skal du gå til Tjenester > SNS > Abonnementer > Opret abonnementer . I feltet Emne-ARN skal du indtaste ARN-værdien for det SNS-emne, du har oprettet. Vælg protokollen som Amazon SQS . I feltet Endpoint skal du indtaste ARN-værdien for SQS kø og opret en abonnement.

På samme måde, hvordan kontrollerer jeg mit SQS-abonnement?

Til bekræfte det abonnement , skal en bruger med tilladelse til at læse beskeder fra køen besøge abonnement URL. Indtil abonnement er bekræftet , ingen meddelelser offentliggjort til emnet sendes til køen. Til bekræfte det abonnement , kan du bruge Amazon SQS konsol eller handlingen ReceiveMessage.

hvordan sætter jeg SQS op? Opsætning af Amazon SQS

  1. Trin 1: Opret en AWS-konto.
  2. Trin 2: Opret en IAM-bruger.
  3. Trin 3: Få dit adgangsnøgle-id og hemmelige adgangsnøgle.
  4. Trin 4: Gør dig klar til at bruge eksempelkoden.
  5. Næste skridt.

Kan SQS også abonnere på SNS?

Hvis SNS emne og SQS køen er i den samme stak, brug en AWS CloudFormation skabelon til at oprette et emne, der sender beskeder til SQS køer. Hvis SNS emnet er i én stak og SQS stille det i kø vil abonnere til den SNS emne er i en anden stak i samme AWS-region, skal du oprette en krydsstabelreference.

Kan en kø abonnere på et emne?

1 svar. Du kan bruge en holdbar abonnement at opnå dette. Administrativt skabe en holdbar abonnement og angiv en destination, grundlæggende en kø , hvilken vilje modtage de publikationer, der udgives på det angivne emne . Din klyngede applikation kan derefter få beskeder fra den destination.

Anbefalede: