Hvad er filtypenavnet for en Outlook-e-mail?
Hvad er filtypenavnet for en Outlook-e-mail?

Video: Hvad er filtypenavnet for en Outlook-e-mail?

Video: Hvad er filtypenavnet for en Outlook-e-mail?
Video: How to Find Attachment by File Name in Outlook? 2024, April
Anonim

EML, forkortelse for elektronisk post eller e-mail , er en filtypenavn til en e-mail besked gemt til en fil på internettet Meddelelsesformat protokol forelektronisk post Beskeder. Det er standarden format brugt af Microsoft Outlook Express såvel som nogle andre e-mail programmer.

Ved også, hvad er udvidelsen til Outlook-e-mail?

Outlook Datafiler (.pst) indeholder din- post beskeder, kalendere, kontakter, opgaver og noter. du skal bruge Outlook at arbejde med elementerne i en.pst-fil. Når du arkiverer Outlook oplysninger gemmes elementer i en.pstfiles.

Derudover, hvad er en. NST-fil? An NST fil er et lager fil skabt afOutlook Connector til IBM Lotus Domino, et tilføjelsesprogram til MicrosoftOutlook, der giver brugere adgang til Lotus Notes via Outlook. Den indeholder Notes-meddelelser og andre data til offlineadgang, som er gemt lokalt på din computer.

På denne måde, hvad er filtypen brugt af Outlook Express til at gemme e-mail lokalt?

Beskederne i hver Outlook Express mappe er gemt i to filer , en *.idx fil og en *.dbx fil , på dit system. I WinXP, Win2K og Win2K3 er Outlook Express bruger filer (. DBX og. WAB) er som standard markeret som skjulte. Klik på " butik Mappe"-knappen. butik Location" vinduet åbnes.

Hvordan tilføjer jeg en udvidelse i Outlook?

  1. Klik på Tillidscenter i menuen Værktøjer, og klik derefter på Tilføjelser.
  2. I feltet Tilføjelser skal du identificere det tilføjelsesprogram, du vil aktivere eller deaktivere, og notere tilføjelsestypen, der findes i Typekolonnen.
  3. Vælg tilføjelsestypen i feltet Administrer, og klik derefter på Gå.

Anbefalede: