Kan du bruge Google-pixel på Boost Mobile?
Kan du bruge Google-pixel på Boost Mobile?

Video: Kan du bruge Google-pixel på Boost Mobile?

Video: Kan du bruge Google-pixel på Boost Mobile?
Video: Google Pixel 7 / 7 Pro: How to Activate/Transfer eSIM 2024, April
Anonim

Så længe din enhed ikke er mobillåst, du burde kunne brug det på enhver transportør. En god måde at se dette på i aktion er Pixels, der arbejder med både Sprint og T- Mobil (CDMA og GSM). DOG af en eller anden grund BoostMobile understøtter ikke Pixel enheder.

Ved også, hvilke udbydere der er kompatible med Boost Mobile?

Boost mobil er en MVNO ( mobil virtuel netværksoperatør) datterselskab af Sprint. Derfor, Boost mobil bruger Sprints 4G/LTE-netværk og mobilmaster, som omfatter LTE-bånd 25, 26 og 41.

kan jeg bruge en Sprint-telefon med Boost Mobile? Boost mobil giver dig mulighed for det bruge sprinttelefoner med sin service, men ikke hver eneste telefon der sælges af Sprint er kompatibel. Når du har bekræftet, at du har en kvalificeret enhed, vil du gerne sikre dig, at den ikke er aktiv i øjeblikket på en Sprint konto, og som den er blevet låst op for brug på andre transportører.

Man kan også spørge, kan du bruge straight talk på en boost-mobiltelefon?

straigjt tale er T- Mobil understøttet, så det er aGSM-tjeneste. Boost er det ikke lte cdma. til brug -en telefon på boost Ja du skal kunne baseres på samme type telefon de har, alle de vil gøre er brug emid-dec nummeret for at gøre det aktivt, men hvis du har en UICC oplåsning, ring lige snak for at låse den op.

Fungerer min telefon på boost?

Ja, du skal købe et nyt SIM-kort, når du medbringer dit eget telefon fra en ikke- Boost mobil trådløs udbyder. Din nye Boost mobil SIM-kort vilje giver dig mulighed for at bruge Boost mobil netværk. For at aktivere disse telefoner besøg venligst a Boost mobil butik.

Anbefalede: