Er digitale signaler kontinuerlige?
Er digitale signaler kontinuerlige?

Video: Er digitale signaler kontinuerlige?

Video: Er digitale signaler kontinuerlige?
Video: Wingspan Board Game MASTERCLASS / Полный курс 2024, Kan
Anonim

Digitale signaler er diskontinuerlige, da de er diskrete i både tid og amplitude. Analog signaler er sammenhængende i både tid og amplitude. Derfor, Digitale signaler er dybest set en tilnærmelse af analog signaler.

På samme måde kan man spørge, er digitale signaler diskrete?

EN digitalt signal er en signal der bliver brugt til at repræsentere data som en sekvens af diskret værdier; på ethvert givet tidspunkt kan det kun antage en af et begrænset antal værdier. Enkel digitale signaler repræsentere information i diskret bånd af analoge niveauer.

Derudover, hvad skaber et digitalt signal? EN digitalt signal henviser til en elektrisk signal der konverteres til et mønster af bits. I modsætning til en analog signal , som er en kontinuerlig signal der indeholder tidsvarierende mængder, en digitalt signal har en diskret værdi ved hvert prøveudtagningspunkt.

Hvad er nogle eksempler på digitale signaler med hensyn til dette?

Digitale signaler producerer ikke støj. Eksempler på analoge signaler er menneskelig stemme, termometer, analoge telefoner osv. Eksempler på digitale signaler er Computere , Digitale telefoner, Digitale kuglepenne osv.

Hvad er kontinuerlige signaler?

EN kontinuerligt signal eller a sammenhængende -tid signal er en varierende mængde (a signal ) hvis domæne, som ofte er tid, er et kontinuum (f.eks. et forbundet interval af realerne). Det vil sige, at funktionens domæne er et utalligt sæt. Til kontrast, en diskret tid signal har et tælleligt domæne, ligesom de naturlige tal.

Anbefalede: