Indholdsfortegnelse:

Hvad er et teamviewer-id?
Hvad er et teamviewer-id?

Video: Hvad er et teamviewer-id?

Video: Hvad er et teamviewer-id?
Video: How to check for Teamviewer ID and password #Nucleo #Teamviewer #ITsupport 2024, Kan
Anonim

EN TeamViewer ID er et unikt tal ID tildelt hver enhed hvornår TeamViewer er installeret. Det her ID er designet til ikke at ændre sig og bør forblive konstant, selvom softwaren afinstalleres og geninstalleres. Tænk på dette ID som et telefonnummer til din enhed.

Heraf, hvad bruges Team Viewer til?

TeamViewer ( TeamViewer 6) er et populært stykke software anvendes til Internetbaseret fjernadgang og support. TeamViewer software kan oprette forbindelse til enhver pc eller server, så du kan fjernbetjene din partners pc, som om du sad lige foran den.

Ved også, hvordan genereres TeamViewer ID? Det TeamViewer ID er genereret på basis af forskellige hardware- og software-id'er fra selve computeren. Hver TeamViewer ID er unik og knyttet til en bestemt enhed. Tænk på det som et telefonnummer: det hjælper vores servere med at identificere din enhed og dirigere fjernbetjeningsforbindelser til den korrekte pc.

Hvordan finder jeg derfor mit TeamViewer-partner-id?

Når du ser på din primære pc, noterer du nummeret ved siden af 'Din' ID '. Når du arbejder på din bærbare computer, skal du indtaste dette nummer i ' Partner ID ' boks. Klik på 'Opret forbindelse til partner 'og indtast din TeamViewer adgangskode. Det vil du se din desktop-pc's Windows-skrivebord vises.

Hvordan ændrer jeg mit TeamViewer ID og password?

Tilmeld dig en TeamViewer-konto

  1. Start den fulde version af TeamViewer.
  2. Klik på linket Tilmeld dig i fanen Computere og kontakter.
  3. Indtast dit navn, din e-mailadresse og en adgangskode som legitimationsoplysninger til din konto.
  4. Klik på Næste.
  5. Definer et enhedsnavn og en adgangskode for at få fjernadgang til denne computer.
  6. Klik på Næste.

Anbefalede: