Kan jeg bruge angular uden TypeScript?
Kan jeg bruge angular uden TypeScript?

Video: Kan jeg bruge angular uden TypeScript?

Video: Kan jeg bruge angular uden TypeScript?
Video: 🚀 RUTUBE and POINT. RUTUBA development in 5 hours *WITHOUT WATER* [Next / React / Nest / PostgreSQL 2024, April
Anonim

Svaret er simpelthen NEJ. Fordi Kantet app generere ved hjælp af Kantet CLI. Koden som er skrevet for at bygge en kantet app er skrevet i Maskinskrift kun. På kompileringstidspunktet konverterer CLI Maskinskrift kode i bundter af JAVASCRIPT-kode.

Simpelthen, er TypeScript nødvendigt for angular?

Det gør du ikke brug for at lære det før Kantet 2. Det gør du ikke engang brug for at lære TypeScript overhovedet. Men det betyder ikke, at du ikke skal lære TypeScript . Skønheden ved TypeScript ligger i det faktum, at det er et supersæt af JavaScript, og dermed er al JavaScript også gyldig TypeScript.

Desuden, hvad er forskellen mellem TypeScript og angular? Kantet , også kaldet AngularJS , er en JavaScript-ramme til opbygning af rige webapplikationer. Det er dog værd at bemærke Kantet 2 understøtter fuldt ud brugen af TypeScript i stedet for at begrænse brugerne til almindelig JavaScript. TypeScript . TypeScript er et programmeringssprog, der er et supersæt af JavaScript.

Så kan vi køre kantet uden node?

BEMÆRK: Hvis du brug kun almindelig JS under udvikling du gør ikke engang brug for Node . Du kan løbe en Kantet app på enhver server, der kan vært statiske filer. Der er ikke noget særligt ved node . Grunden til dette er, at JavaScript er løb på klientsiden.

Hvorfor er kantet i TypeScript?

Kantet er bygget vha TypeScript hvilket bringer mange fordele til bordet, såsom: TypeScript er et supersæt af JavaScript. TypeScript er ikke sit eget stand-alone sprog som CoffeeScript, Dart eller andre, og det er super kraftfuldt. TypeScript giver support til typer (primitiver, grænseflader og andre brugerdefinerede typer).

Anbefalede: