Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruger du Bixby stemmeassistent?
Hvordan bruger du Bixby stemmeassistent?

Video: Hvordan bruger du Bixby stemmeassistent?

Video: Hvordan bruger du Bixby stemmeassistent?
Video: Как использовать Bixby 2024, Kan
Anonim

Bixby stemme

  1. Tryk og hold på Bixby knappen på siden af enheden, mens du siger kommandoer.
  2. Fra Bixby stemme pop op, gennemgå prompten og tryk derefter på Fuldskærm efter behov.
  3. Fra Bixby stemme skærm, gennemgå eller søg efter tilgængelige kommandoer og tryk derefter på Bixby ikon for at begynde at lytte.

Kan jeg derfor bruge Bixby og Google Assistant?

Når den er korrekt opsat, Bixby Stemme og GoogleAssistant kan begge fungerer normalt på den samme telefon. Du kan bruge Bixby for dets unikke funktioner som Påmindelse eller Hurtige kommandoer, og derefter bruge Google Assistant til andre opgaver, som at søge på internettet.

hvordan slår jeg Bixby stemmeassistent til? Fra Bixby skærm, tryk på Indstillinger-ikonet. Tryk på On kontakt til aktivere det Bixby nøglefunktionalitet. Alternativt kan du navigere: Menuikon > Indstillinger> Bixby tast og tryk derefter på Tryk for at åbne Bixby Hjem. Tryk og hold for at åbne Bixby stemme.

Folk spørger også, hvad er Bixby stemmeassistent?

Bixby er en virtuel assistent udviklet af Samsung Electronics. Bixby kan også sideloades på ældre Galaxy-enheder, der kører Android Nougat. Bixby repræsenterer en større genstart for S Stemme , Samsungs stemmeassistent app introduceret i 2012 med Galaxy S III.

Kan jeg erstatte Bixby med Google Assistant?

Det er det. Tryk på Bixby Knap, og du burde få et valg om at åbne Google Assistant eller Bixby (eller det vilje starter automatisk Google Assistant ) -tryk Google Assistant og tryk derefter på Altid for at sikre dig det vilje altid åben Googles A. I. Der går du, nu du kan brug Bixby Nøgle til at starte GoogleAssistant.

Anbefalede: