Hvad er komponentfabrik i vinkel?
Hvad er komponentfabrik i vinkel?

Video: Hvad er komponentfabrik i vinkel?

Video: Hvad er komponentfabrik i vinkel?
Video: 121. Create Component Dynamically using ComponentFactoryResolver and ViewContainerRef in Angular. 2024, Kan
Anonim

I procesudviklingen falder vi ind i et behov for at skabe en komponentfabrik , der bliver serveret inden for nummer af anden forælder komponenter . Denne artikel håber at hjælpe med at opsætte en grundlæggende Kantet 6 ansøgning og ved oprettelse af en komponentfabrik der let kan injiceres i andre komponenter.

Ligeledes spørger folk, hvad er en fabrikskomponent?

EN fabrikskomponent er en sammensat aktivitet. Strukturelt indeholder den et sæt synspunkter og en produktionsplan. Adfærdsmæssigt uddelegerer den sine aktiviteter til andre fabrikskomponenter eller opgaver.

Man kan også spørge, hvad er komponent og service i vinkel? Kantet er skrevet i TypeScript. Komponenter definere visninger, som er sæt af skærmelementer, der Kantet kan vælge mellem og ændre i henhold til din programlogik og data. Komponenter brug tjenester , som giver specifik funktionalitet, der ikke er direkte relateret til visninger.

Ligeledes spørger folk, hvad er en komponent i vinkel?

Komponenter er et logisk stykke kode til Kantet JS applikation. EN Komponent består af følgende − Skabelon − Dette bruges til at gengive visningen for applikationen. Dette indeholder den HTML, der skal gengives i applikationen. Denne del omfatter også bindingen og direktiverne.

Hvad er dynamisk komponent i vinkel?

Dynamisk betyder, at komponenter placering i applikationen er ikke defineret på byggetidspunktet. Det betyder, at det ikke bruges i nogen kantet skabelon. I stedet for komponent instansieres og placeres i applikationen under kørsel.

Anbefalede: