Hvad er instansiering med hensyn til OOP-terminologi?
Hvad er instansiering med hensyn til OOP-terminologi?

Video: Hvad er instansiering med hensyn til OOP-terminologi?

Video: Hvad er instansiering med hensyn til OOP-terminologi?
Video: Det komplette React Query-kursus på en time | TanStack Query v4 for begyndere 2024, Kan
Anonim

I datalogi, instansiering er realiseringen af et foruddefineret objekt. I OOP ( objektorienteret programmering), kan en klasse af objekter defineres. Denne proces kaldes " instansiering ." Det semester " instansiering " bruges også i andre områder af datalogi, såsom i skabelsen af virtuelle servere.

Med hensyn til dette, hvad menes der med instansiering?

Til instansiere er at skabe en sådan instans ved for eksempel at definere en bestemt variation af objekt inden for en klasse, give den et navn og placere den et eller andet fysisk sted. 1) I objektorienteret programmering siger nogle forfattere, at du instansiere en klasse for at skabe et objekt, en konkret instans af klassen.

På samme måde, hvordan instansierer du en klasse? Til instansiere er at skabe et objekt fra en klasse ved at bruge det nye søgeord. Fra en klasse vi kan oprette mange instanser. EN klasse indeholder navn, variabler og de anvendte metoder. De variabler og metoder, der hører til en klasse kaldes medlemsvariabler og medlemsmetoder.

Simpelthen, hvad vil det sige at instansiere et objekt?

Til instansiere er at oprette en instans af en objekt i en objekt -orienteret programmeringssprog (OOP). An instansierede objekt gives et navn og oprettes i hukommelsen eller på disk ved hjælp af strukturen beskrevet i en klasseerklæring.

Hvad er instansiering i Java?

Instantiér i Java betyder at kalde en konstruktør af en klasse, som opretter en instans eller et objekt af typen af den pågældende klasse. Instantiation allokerer den oprindelige hukommelse for objektet og returnerer en reference.

Anbefalede: