Hvordan kører jeg en enkelt testfil i spøg?
Hvordan kører jeg en enkelt testfil i spøg?

Video: Hvordan kører jeg en enkelt testfil i spøg?

Video: Hvordan kører jeg en enkelt testfil i spøg?
Video: Cypress | How to Run Specific Tests or Files | 2024, Kan
Anonim

Det er i Spøg dokumenter. En anden måde er at køre test i urtilstand spøg --watch og tryk derefter på p for at filtrere tests ved at skrive testfil navn eller t til løb -en enkelt test navn. Som nævnt i andre svar, prøve . kun filtrerer blot andre fra tests i det samme fil.

I forhold til dette, hvordan kører du en enkelt test i spøg?

Det er i Spøg dokumenter. En anden måde er at køre test i urtilstand spøg --watch og tryk derefter på p for at filtrere tests ved at skrive prøve filnavn eller t til løb -en enkelt test navn. Som nævnt i andre svar, prøve . filtrerer kun andet fra tests i samme fil.

Derudover, hvordan kører jeg spøg i urtilstand? At begynde Spøg i urtilstand , giver du det bare videre holde øje flag, sådan. Som standard, Spøg kun vil løb testsfundet relateret til filer ændret siden sidste git commit. Dette er en ret fantastisk funktion, især når du udvikler i en stor kodebase med masser af tests.

Også for at vide, hvordan kører jeg en enkelt spøgefil?

Adgang spøg direkte på kommandolinjen, installer den via npm i -g spøg -cli eller garn global add spøg -cli. Så simpelthen løb din bestemt test med spøg bar. spec. js.

Hvordan får jeg kodedækning i spøg?

At spore kode dækning til vores projekt med Spøg , angiver vi blot kommandolinjeflaget for -- dækning med vores testkommando. Hvis vi nu kører npm t for at køre vores testscript, vil vi se en dækning rapporter output i vores konsol.

Anbefalede: