Hvordan indsætter du en pladsholdertekst i PowerPoint?
Hvordan indsætter du en pladsholdertekst i PowerPoint?

Video: Hvordan indsætter du en pladsholdertekst i PowerPoint?

Video: Hvordan indsætter du en pladsholdertekst i PowerPoint?
Video: Word Tutorial - Using placeholder text 2024, Kan
Anonim

Klik på fanen Slide Master i gruppen Master Layout Indsæt pladsholder , og klik derefter på typen af pladsholder som du ønsker. Klik på en placering på layoutet, og træk derefter for at tegne pladsholder . Hvis du tilføjer en tekst pladsholder , kan du tilføje brugerdefinerede tekst.

På samme måde kan man spørge, hvad er en pladsholder i PowerPoint?

Pladsholdere . I Microsoft PowerPoint , pladsholdere er bokse med stiplede kanter, der indeholder indhold og ligger i et diaslayout. Alle indbyggede slide-layouts, der følger med PowerPoint indeholde indhold pladsholdere.

Desuden, hvordan tilføjer jeg en pladsholder til et billede i PowerPoint? Klik på Indsæt Pladsholder rullemenuen (i Master Layout-gruppen) og vælg Billede (Figur D). Brug musen til at trække hen over hele diaset til skab -en pladsholder samme størrelse som objektglasset (figur E). Gentag denne proces for at tilføje tre mere billedpladsholdere til højre for diasset.

Simpelthen, hvordan føjer jeg et klik til en tekstboks i PowerPoint?

  1. Klik på Tekstboks i gruppen Tekst på fanen Indsæt.
  2. Klik i præsentationen, og træk derefter for at tegne tekstboksen i den størrelse, du ønsker.
  3. For at tilføje tekst til et tekstfelt skal du klikke inde i tekstfeltet og derefter skrive eller indsætte tekst. Bemærkninger:

Hvor er en pladsholder i PowerPoint?

EN pladsholder er en beholder, der bruges til at vise indhold, såsom tekst, tabel, billede, film, lyd, clipart, diagram, SmartArt osv. A pladsholder kan ændres størrelse, flyttes og redigeres. I en PowerPoint-pladsholdere vises i form af en prikket rektangulær boks og findes i alle de indbyggede diaslayouts.

Anbefalede: