Hvad er forskellen mellem en 2-vejs og mellemlyskontakt?
Hvad er forskellen mellem en 2-vejs og mellemlyskontakt?

Video: Hvad er forskellen mellem en 2-vejs og mellemlyskontakt?

Video: Hvad er forskellen mellem en 2-vejs og mellemlyskontakt?
Video: Skift stikkontakt selv – Sådan udskifter du stikkontakter med jord – og uden jord | SILVAN 2024, Kan
Anonim

An mellemafbryder kan bruges som en vej eller tovejskontakt (men er dyrere, så ville normalt ikke bruges til dette). En tovejs switch kan bruges som en vejskifte eller en tovejskontakt . De bruges ofte som begge dele.

I betragtning af dette, hvad er en 2-vejs mellemlyskontakt?

Det mellemlyskontakt bruges hvor tre eller flere skifter styre en lys og bruges sammen med to tovejs lyskontakter at opnå dette. Det er effektivt to enkelt bande mellemafbrydere på den ene frontplade.

Efterfølgende er spørgsmålet, er der forskel på en 2-vejs og 3-vejs lyskontakt? En toer - vejskifte ( 2 forbindelser til knappen , ikke inklusive jord)vendinger lys til eller fra kun fra 1 lokation. En treer - vejskifte ( 3 forbindelser til knappen , ikke inklusive jord) kan dreje lys til eller fra fra 2 placeringer.

Tilsvarende, hvordan bruger du en 2-vejs mellemswitch?

Til brug en mellemkontakt som en tovejskontakt du kan brug en af de øverste L1 terminaler til COM, så brug bunden to terminaler for hvad der ville være L1 og L2 på en alm tovejskontakt.

Hvad er en 2-vejs switch?

2-vejs kontakt (3-leder system, nye harmoniserede kabelfarver) 2-vejs skift betyder at have to eller flere skifter forskellige steder for at styre én lampe. De er kablet, så driften af enten kontakt vil styre lyset.

Anbefalede: