Hvad betyder det røde blinkende lys på et hoverboard?
Hvad betyder det røde blinkende lys på et hoverboard?

Video: Hvad betyder det røde blinkende lys på et hoverboard?

Video: Hvad betyder det røde blinkende lys på et hoverboard?
Video: Hoverboard Red Light-Как откалибровать ховерборда 2024, Kan
Anonim

Hvis du ser en rødt lys blinker midt i din hoverboard ved aktivering, det midler at der er noget galt med din hoverboard der skal repareres. Det rødt blinkende lys der indikerer problemer er cirklen, mens den rødt blinkende lys der angiver, at lavt batteri er formet som et batteri.

Efterfølgende kan man også spørge, hvorfor min bil har et lille rødt blinkende lys?

Det blinkende lys angiver, at a carhas et elektronisk sikkerhedssystem. I øvrigt, det begrunde dette er tilføjet er at forbedre det afskrækkende mod tyveri effekt af det sikkerhedssystem - det er at sige, lyset er designet til yderligere at modvirke forsøg på tyveri.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor længe holder et hoverboard på rødt? Blinkende af en rød lys angiver normalt, at din hoverboard er døende, og det er tid til at lade det op. Du kan ikke køre på brættet normalt, når det er lavt batteriniveau, nogle enheder begynder at blinke på kun 60 minutter af en god tur, mens nogle sidst i tre eller fire timer.

Desuden, hvordan nulstiller du et hoverboard?

Uden at bevæge sig dit hoverboard , tryk og hold det tænd/sluk-knap i 10 sekunder. Ignorer alle blinkende lys og bip i disse 10 sekunder. Så slip det tænd/sluk-knap og drej hoverboardet af. Hoverboardet er nu Nulstil og klar til at blive tændt.

Hvorfor blinker mit sikkerhedslys?

Det blinkende lys skal slukke eller lyse uden blinkende . Når det sker, skal du slukke for tændingen, vente tyve sekunder og derefter prøve at starte motoren. Hvis du får det samme resultat som tidligere - sker der ikke noget, eller motoren starter og dør med sikkerhedslys blinker -vent flere minutter.

Anbefalede: