Hvordan ændrer jeg tekststørrelsen på min Samsung Galaxy s10?
Hvordan ændrer jeg tekststørrelsen på min Samsung Galaxy s10?

Video: Hvordan ændrer jeg tekststørrelsen på min Samsung Galaxy s10?

Video: Hvordan ændrer jeg tekststørrelsen på min Samsung Galaxy s10?
Video: Huawei P40 Pro har en af de bedste skærme på en mobil (produceret med støtte fra Huawei) 2024, Kan
Anonim

Tryk på Skriftstørrelse og stil. Fra Skriftstørrelse sektion, skub den blå bjælke til venstre eller højre at justere det størrelse . Skub til venstre for at mindske tekststørrelse , skyder til højre at øge.

Også spurgt, hvordan ændrer jeg skriftstørrelsen på mine Samsung-beskeder?

SKIFT SKRIFTSTØRRELSE : Fra Beskeder indstillingsskærm, skal du vælge Skriftstørrelse . Sørg for, at Brug enheden skriftstørrelse skifte er slået fra, vælg og træk derefter SKRIFTSTØRRELSE skyderen til det ønskede størrelse . Vælg UDFØRT, når du er færdig. ADGANG TEKSTBESKED /MULTIMEDIEINDSTILLINGER: Fra Beskeder indstillingsskærm, skal du vælge Flere indstillinger.

På samme måde, hvordan forstørrer jeg mine tekstbeskeder? Sådan forstørrer du tekststørrelse i hele iOS på iPhone og iPad:

  1. Start appen Indstillinger fra startskærmen på din iPhone oriPad.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Rul ned og tryk nu på Tilgængelighed.
  4. Tryk nu på indstillingen Stor tekst.
  5. Her har du flere muligheder for at gøre tekst større i hele iOS. Tryk på den, du gerne vil have.

Folk spørger også, hvordan ændrer jeg appstørrelsen på min Samsung Galaxy s10?

Gå til startskærmen og hold fingeren nede på en tom plads, der ikke er optaget af nogen app eller widget, hvis der ikke er tom plads tilbage, placer 2 fingre på skærmen og pinchinwards. Når der er klikket på startskærmens gitter eller app screengrid til at tilpasse.

Hvordan gør jeg tekst mindre?

Klik på menuen Vis, derefter Zoom og derefter Zoom Tekst Kun. 3. Hold Ctrl-tasten nede på dit tastatur, og tryk derefter på plus-tasten (+) for at lave på skærmen tekst større eller theminus/bindestreg (-) nøgle til lave på skærmen tekst mindre . Du kan fortsætte med at trykke på en af de to taster for at justere tekst størrelse efter din smag.

Anbefalede: