Hvorfor blev Microsoft oprettet?
Hvorfor blev Microsoft oprettet?

Video: Hvorfor blev Microsoft oprettet?

Video: Hvorfor blev Microsoft oprettet?
Video: MacBook Pro M1 после WINDOWS 2024, April
Anonim

Microsoft var Grundlagt af Bill Gates og Paul Allen den 4. april 1975 for at udvikle og sælge BASIC tolke til Altair 8800. Det steg til at dominere markedet for pc-operativsystemer med MS-DOS i midten af 1980'erne, efterfulgt af Microsoft Windows.

Ligeledes spørger folk, hvem først opfandt Microsoft?

Bill Gates Paul Allen

Efterfølgende er spørgsmålet, hvornår Microsoft blev populær? Microsofts aktie blev børsnoteret den 13. marts 1986, og det var den mest værdifulde virksomhed på jorden. [Læs mere: Hvordan ville verden være uden Bill Gates?]? De stiller op Microsoft i 1975, og hentede Gates' tidligere Harvard-klassekammerat Steve Ballmer som business manager i 1980.

Desuden, hvorfor er Microsoft vigtigt?

Produktivitet: Microsoft hjælper dig med at arbejde mere effektivt, så du kan være mere produktiv. For eksempel giver Excel dig ikke kun mulighed for hurtigt at indtaste og beregne data; det har også avancerede analytiske værktøjer, så du kan opdage mønstre og træffe sunde økonomiske beslutninger.

Hvem var grundlæggeren af Microsoft, og hvad var deres første produkt?

I 1975 konverterede Bill Gates og Paul G. Allen, to kærester fra Seattle, BASIC, - en populær mainframecomputer programmeringssprog, til brug på en tidlig personlig computer (PC), Altair. Kort efter Gates og Allen grundlagde Microsoft , der afleder navnet fra ordene mikrocomputer og software.

Anbefalede: