Hvor opbevares kontrolpunkterne?
Hvor opbevares kontrolpunkterne?

Video: Hvor opbevares kontrolpunkterne?

Video: Hvor opbevares kontrolpunkterne?
Video: Hvor skal kondomer opbevares? 2024, April
Anonim

Standardplaceringen for opbevaring af kontrolpunkt konfigurationsfiler er: %systemroot%ProgramDataMicrosoftWindowsHyper-VSnapshots.

I betragtning af dette, hvor er hyper v kontrolpunkter gemt?

Som standard er kontrolpunkt filer for enhver given Hyper - V virtuel maskine er gemt i en Snapshots-undermappe i dens primære indeholdende mappe. "Snapshots" er hvad kontrolpunkter blev kaldt i tidligere versioner, men mappenavnet og nogle andre elementer er endnu ikke blevet opdateret til at matche.

Ligeledes mangler et kontrolpunkt, hvor diskstierne Mangler plejede at være placeret på? Det diskstier mangler plejede at være placeret på : V:VMsFMCCIT04-VHDxFMCCIT04_C636626D-9072-4428-85FE-20ADB84A8392. avhdx.

Og hvor er hyper V-snapshots gemt?

Hyper - V snapshots er gemt som AVHD(X)-filer Sammen med differensdisken gemte VM'en tilstandsfiler (BIN og VSV) og øjebliksbillede konfigurationsfil (XML) oprettes. AVHD(X)-filer er gemt samme sted som den originale virtuelle harddisk.

Hvad bruger et produktionscheckpoint til at lave en bedre backup, der er tættere på systemets tilstand, når checkpointet oprettes?

Introduceret med Windows Server 2016, de brug VSS for at frigøre en fil system , så det kan lave en bedre backup, der er tættere på systemets tilstand, når checkpointet oprettes . Produktionskontrolpunkter kræver en virtuel maskine for at starte fra en offline stat at genoprette kontrolpunkt.

Anbefalede: