Indholdsfortegnelse:

Hvordan formaterer du et flashdrev på en Mac?
Hvordan formaterer du et flashdrev på en Mac?

Video: Hvordan formaterer du et flashdrev på en Mac?

Video: Hvordan formaterer du et flashdrev på en Mac?
Video: Erase and format a USB flash drive on a Mac 2024, Kan
Anonim

Formater Flash Drive Mac med Disk Utility

  1. Tilslut Flash-drev at du vil format .
  2. Gå til Applications and Utilities og start Disk Utility.
  3. Vælg din opbevaring enhed fra listen til venstre, og klik på fanen Slet.
  4. Med alt indstillet kan du klikke på Slet-knappen for at starte formatering behandle.

Tilsvarende, hvad er det bedste format til USB-drev på Mac?

Hvis du absolut, positivt kun vil arbejde med Mac'er og intet andet system nogensinde: Brug Mac OS Extended (Journaled). Hvis du har brug for at overføre filer større end 4 GB mellem Mac og pc: Brug exFAT . I alle andre tilfælde: Brug MS-DOS (FAT), aka FAT32.

Skal du også formatere et flashdrev? Flash-drev formatering har sine fordele. Det er den bedste måde at slette data fra din Flash-drev med lethed og hurtighed. Det hjælper du at komprimere filer, så der er mere plads kan bruges på din brugerdefinerede USB Flash-drev . I nogle tilfælde, formatering er nødvendigt for at tilføje ny, opdateret software til din Flash-drev.

Udover dette, hvordan formaterer jeg et flashdrev til exFAT på en Mac?

Tilslut tommelfingerdrev til din Mac . Start Diskværktøj, tryk på Kommando+Mellemrum og skriv derefter: diskværktøj. Vælg din tommelfingerdrev i vinduet Diskværktøj og klik derefter på fanen Slet. I den Format vælg listeboks ExFAT , indtast en lydstyrketiket, hvis du vil, og klik derefter på Slet.

Hvad er fat32-format?

FAT32 er den mest almindelige version af FAT-filsystemet (File Allocation Table) oprettet tilbage i 1977 af Microsoft. Det fandt til sidst vej på IBM PC'ens PC-DOS i 1981 og blev overført til MS-DOS, da det blev et selvstændigt produkt. NTFS (New Technology Files System) er det nyere drev format.

Anbefalede: