Hvorfor er det vigtigt at adskille en virksomhed og dens enheder i lag?
Hvorfor er det vigtigt at adskille en virksomhed og dens enheder i lag?

Video: Hvorfor er det vigtigt at adskille en virksomhed og dens enheder i lag?

Video: Hvorfor er det vigtigt at adskille en virksomhed og dens enheder i lag?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Her er 5 fordele ved adskillelse en ansøgning i etager : Det giver dig det evne til at opdatere det teknologi stak af én niveau uden at påvirke andre områder af det Ansøgning. Det giver mulighed for forskellige udviklingsteams at arbejde på deres egne fagområder.

På samme måde kan man spørge, hvad er 3-lags arkitekturen?

EN 3 - lagarkitektur er en type software arkitektur som er sammensat af tre “ etager ” eller “lag” af logisk databehandling. 3 - lagarkitekturer giver mange fordele for produktions- og udviklingsmiljøer ved at modularisere brugergrænsefladen, forretningslogikken og datalagringslagene.

Derudover, hvad er 2 tier og 3 tier arkitektur? Grundlæggende på højt niveau kan vi sige det 2 - lagarkitektur er klientserverapplikation og 3 - lagarkitektur er webbaseret applikation. Det to - lagarkitektur er som klientserverapplikation. Den direkte kommunikation foregår mellem klient og server. Der er ingen mellemting mellem klient og server.

På samme måde, hvad er en 3-lags applikation?

EN 3 - tier ansøgning arkitektur er en modulær klient-server-arkitektur, der består af en præsentation niveau , en ansøgningsniveau og en data niveau . Præsentationen niveau kommunikerer med den anden etager igennem Ansøgning program interface (API) opkald.

Hvad er en tredelt klient/server-arkitektur?

EN tre - tier klient / server er en type multi- niveau edb arkitektur hvor en hel applikation er fordelt på tværs tre forskellige computerlag eller etager . Den deler præsentationen, applikationslogikken og databehandlingslagene på tværs klient og server enheder.

Anbefalede: