Hvordan staver man tre et halvt?
Hvordan staver man tre et halvt?

Video: Hvordan staver man tre et halvt?

Video: Hvordan staver man tre et halvt?
Video: Штукатурка стен - самое полное видео! Переделка хрущевки от А до Я. #5 2024, Marts
Anonim

Tre en halv år (ingen bindestreger, medmindre det er et adjektiv-A tre og en halv -års prøvelse). Brug ikke tal (3½ år); hvis du gør det, skal du behandle helårsoptællinger som tal i hele publikationen (1 år, 5 år osv.).

Med hensyn til dette, bindestreger du tre og en halv?

Begreber som en-og-en- Halvt Burde være Bindestreg Udtryk som tre og en halv (som i tre og en halv ounces) er klassificeret som sammensatte adjektiver og bør være det bindestreg . Dette gøres for at gruppere ordene for at vise, at de alle er en del af det samme adjektiv. For eksempel: To-og-en- halvt kager.

Ydermere, skal halvandet år bindes? Bindestreg Med Antal Flere år Fire-og-en- halvt - år -Gamle er ikke rimelige med hensyn til lur tid. De to- år -gamles yndlingsmad var yoghurt. Brug ikke bindestreger når du bare taler om et tidsrum. Vi har boet her i fire og en halvår.

Også, bindestreg 30 minutter?

Afstå fra orddeling antallet af minutter hvis de ikke ændrer substantivet. For eksempel, du ville ikke bindestreger "Lisas løbetur varede 30 minutter " fordi i dette tilfælde " 30 minutter " er ikke et adjektiv.

Hvordan bruger man en bindestreg i tal?

Orddeling af tal : Reglerne Du bør altid bindestreger tal når du beskriver sammensatte tal mellem 21 og 99 (undtagen 30, 40, 50, 60, 70, 80 og 90). Et sammensat tal er ethvert tal, der består af to ord; for eksempel otteogfirs, toogtyve, niogfyrre.

Anbefalede: