Hvorfor har en Blockchain brug for en smart kontrakt?
Hvorfor har en Blockchain brug for en smart kontrakt?

Video: Hvorfor har en Blockchain brug for en smart kontrakt?

Video: Hvorfor har en Blockchain brug for en smart kontrakt?
Video: Chainlink VS Band Protocol VS DIA Crypto [DEFI] #LINK #BAND |Smart contracts | chainlink explained 2024, Kan
Anonim

Smarte kontrakter tillade udførelse af troværdige transaktioner uden tredjeparter. En af de bedste ting ved blockchain er det, fordi det er et decentralt system, der eksisterer mellem alle tilladte parter, der er ingen brug for at betale mellemmænd (mellemmænd), og det sparer dig for tid og konflikter.

Også spurgt, hvad er en smart kontrakt på Blockchain?

EN smart kontrakt er en computerprotokol beregnet til digitalt at lette, verificere eller håndhæve forhandlingen eller udførelsen af en kontrakt . Smarte kontrakter tillade udførelse af troværdige transaktioner uden tredjeparter. Forskellige kryptovalutaer har implementeret typer af smarte kontrakter.

På samme måde, hvordan fungerer en smart kontrakt? EN smart kontrakt er en aftale mellem to personer i form af computerkode. De kører på blockchain, så de er gemt på en offentlig database og kan ikke ændres. De transaktioner, der sker i en smart kontrakt behandles af blockchain, hvilket betyder, at de kan sendes automatisk uden en tredjepart.

Simpelthen, hvorfor har vi brug for smarte kontrakter?

Lige siden blockchain prydede teknologiverdenen med sin tilstedeværelse, smarte kontrakter har været dens mest banebrydende dræber-app. Dette fantastiske stykke teknologi giver dig mulighed for at udføre transaktioner, lave gennemsigtige aftaler, automatisere processer, veksle penge, ejendom eller andet af værdi – alt sammen uden at løfte en finger.

Hvad er de to typer gafler i Blockchain?

Typiske regler i en protokol inkluderer størrelsen af en blok på en blockchain , de belønninger, minearbejdere modtager for at udvinde en ny blok, og mange flere. Der er to typer gaffel i krypto: blød gafler og hårdt gafler . Men begge dele slags gaffel fundamentalt ændre, hvordan protokollen for en kryptovaluta fungerer.

Anbefalede: