Kan mit smart-tv spionere på mig?
Kan mit smart-tv spionere på mig?

Video: Kan mit smart-tv spionere på mig?

Video: Kan mit smart-tv spionere på mig?
Video: Jeg udspionerede min ven og hans kæreste.. 2024, Kan
Anonim

Din smart TV kan meget vel have været spionage på dig for CIA og MI5. Smart TV er dum. De har lidt sikkerhed, deres grænseflader har en tendens til at være lorte, og åh ja, mange smart TV modeller var allerede spionage på dig for deres leverandører.

Kan smart-tv i denne forbindelse optage dig?

Smart TV indsamle data om hvad du ur med en teknologi kaldet ACR. Vores undersøgelse viste det hele smart-tv kan indsamle og dele betydelige mængder af personlige data om deres seere.

Udover ovenstående, har et smart-tv et kamera? Nogle smart-tv også selvom har kameraer aktiveret med ansigtsgenkendelsesteknologi og optager billeder af brugere - alt dette er nævnt i papirmanualen, der følger med en TV , en pakke, som de fleste forsømmer at læse.

Simpelthen, kan smart-tv'er lytte til dine samtaler?

Det er hører efter til dig. Mange Samsung " Smart-tv'er " kommer udstyret med stemmegenkendelse, som giver dig mulighed for at gø kommandoer på dit TV . Siden fjernsynet altid er hører efter til din stemme, Samsung har advaret sine SmartTV-kunder om, at hvert ord bliver fanget og sendt over internettet.

Har smart-tv'er Bluetooth?

Nogle Samsung TV komme med Bluetooth funktioner, hvilket betyder, at de trådløst kan oprette forbindelse til højttalere og andre enheder. Tilslut en Bluetooth soundbar til din TV til få mest muligt ud af din yndlingsfilm, eller tilslut hovedtelefoner, så du kan har en privat visning.

Anbefalede: