Kan vi sende et digitalt signal direkte til en båndpaskanal?
Kan vi sende et digitalt signal direkte til en båndpaskanal?

Video: Kan vi sende et digitalt signal direkte til en båndpaskanal?

Video: Kan vi sende et digitalt signal direkte til en båndpaskanal?
Video: Обнаружение скрытого UAP? | Выжить в черной дыре с Ави Лоэбом Obnaruzheniye skrytogo UAP? Avi Loebom 2024, Kan
Anonim

det kræver modulering. Bredbåndstransmission kan brug båndpas kanal . EN båndpas kanal er en kanal hvis båndbredde ikke starter fra nul. Hvis den er tilgængelig kanal er båndpas , vi kan ikke sende det digitalt signal direkte til kanal , skal den konverteres til en analog form før transmission.

På samme måde, hvad er forskellen mellem båndpas- og basebåndsignaler?

Passband transmission er transmissionen efterskift basebånd frekvenser til et højere frekvensområde ved hjælp af modulering. Hvis basebånd signal transmitteres direkte, så er det kendt som basebånd smitte. Hvis moduleret signal er transmission over kanalen, er det kendt som båndpas smitte.

hvad er band pass kanal? Et pasbånd er det område af frekvenser eller bølgelængder, der kan passere gennem et filter. Pasbåndet for en modtager er det område af frekvenser, den kan modtage. EN båndpas -filtreret signal (det vil sige et signal med kun energi i et pasbånd), er kendt som et båndpas signal i modsætning til et basisbåndssignal.

Hvilken type signal kan derfor transmitteres via bredbånd?

Basebånd smitte bruger digital signalering og involverer digital signal eller elektrisk impuls at kan bæres i et fysisk medie såsom ledninger. Det bredbåndstransmission bruger analog signalering, som involverer optisk signaler eller signaler i form af en elektromagnetisk bølge.

Hvorfor er digital modulering påkrævet?

Digital modulering bruges til at overføre en digital bitstream over en analog kanal med høj frekvens. Dette gør os i stand til at transmittere signaler genereret i en digital kredsløb over et fysisk medie. Dette er fordi digital signaler kan håndteres med højere sikkerhed og digital systemer er let og bredt tilgængelige.

Anbefalede: