Hvad er Microsoft Red Forest?
Hvad er Microsoft Red Forest?

Video: Hvad er Microsoft Red Forest?

Video: Hvad er Microsoft Red Forest?
Video: Tiered Administrative Model - ESAE - Active Directory Red Forest Architecture 2024, Kan
Anonim

Rød Skov er projektnavnet for Enhanced Security Administrative Environment eller ESAE. Alle relaterede computerobjekter, brugerkonti og sikkerhedsgrupper vil alle blive administreret i en dedikeret Tier One-organisationsenhed i produktionen Skov.

Desuden, hvad er Microsoft ESAE?

Det Microsoft Forbedret sikkerhed administrativt miljø ( ESAE ) er en sikret bastionskovreferencearkitektur designet til at administrere Active Directory (AD)-infrastrukturen.

Man kan også spørge, hvad er skov i Active Directory? Et træ er en samling af et eller flere domæner og domænetræer i et sammenhængende navneområde og er forbundet i et transitivt tillidshierarki. I toppen af strukturen er Skov . EN Skov er en samling af træer, der deler et fælles globalt katalog, vejviser skema, logisk struktur og vejviser konfiguration.

Spørgsmålet er også, hvad er Active Directory Administrative tier model eller red forest design?

ESAE er en speciel administrativ skov , også kendt som en Rød Skov , bruges til at administrere alle privilegerede identiteter i AD , hvilket gør det mere sikkert. Et nøgleprincip i Active Directory Red Forest model er det admin konti er opdelt i tre sikkerhedsniveauer: Tier 1 - Server, applikation og sky admin myndighed.

Hvad er Red Forest Active Directory?

Rød Skov er projektnavnet for Enhanced Security Administrative Environment eller ESAE. Alle relaterede computerobjekter, brugerkonti og sikkerhedsgrupper vil alle blive administreret i en dedikeret Tier Two-organisationsenhed i produktionen Skov.

Anbefalede: