Hvad bruges et reed relæ til?
Hvad bruges et reed relæ til?

Video: Hvad bruges et reed relæ til?

Video: Hvad bruges et reed relæ til?
Video: What is a Reed Relay? from Pickering Electronics 2024, Kan
Anonim

EN siv relæ er en type relæ at bruger en elektromagnet til at styre en eller flere siv skifter. Kontakterne er af magnetisk materiale, og elektromagneten virker direkte på dem, uden at det kræver et anker til at flytte dem.

Udover dette, hvad bruges en reed switch til?

EN reed afbryder er en elektromagnetisk switch bruges til styre strømmen af elektricitet i et kredsløb. De er lavet af to eller flere jernholdige siv indkapslet i en lille glasrørlignende kuvert, som bliver magnetiseret og bevæger sig sammen eller adskilles, når en magnetisk felt flyttes mod kontakt.

Derudover, hvad er et signalrelæ? Signal relæer bruges til strømskift på lavt niveau, ofte under 2A, men op til 40A. Nogle applikationer til signal relæer omfatter kommunikation, AC-kontrol, sikkerhed, måle- og kontroludstyr, biludstyr og audiovisuelt udstyr.

Udover dette, hvad er relæ og dets typer?

Der er forskellige typer af relæer herunder elektromagnetiske relæer , låsende relæer , elektronisk relæer , ikke-låsende relæer , multidimensionel relæer og termisk relæer som er klassificeret ud fra funktionen, applikationen type , konfiguration eller strukturelle funktioner osv.

Hvorfor svigter reed-kontakter?

Reed afbrydere eller relæer til sidst svigte på en af tre måder. De gør ikke åbne, når de skal (normalt kaldet "sticking"), de svigte at lukke, når de burde ("mangler"), eller deres statiske kontaktmodstand stiger gradvist op til et uacceptabelt niveau.

Anbefalede: