Hvad er groupId?
Hvad er groupId?

Video: Hvad er groupId?

Video: Hvad er groupId?
Video: Khani - Isprinsesse (Officiel Video) 2024, Kan
Anonim

Definition. Det gruppe-id er et XML-element i POM. XML-fil for et Maven-projekt, der angiver projektgruppens id. I modsætning hertil er artifactId et XML-element i POM. XML af et Maven-projekt, der specificerer projektets id (artefakt).

Ydermere, hvad er groupId og artifactId i Maven-projekteksemplet?

gruppe-id vil identificere din projekt unikt på tværs af alle projekter , så vi er nødt til at håndhæve et navngivningsskema. Det skal følge pakkenavnsreglerne, hvad betyder, at det mindst skal være et domænenavn, du kontrollerer, og du kan oprette så mange undergrupper, du vil. artefakt-id er navnet på krukken uden version.

Ved også, hvad er groupId i IntelliJ? Hvis intet projekt er åbent i øjeblikket IntelliJ IDEA, klik på Opret nyt projekt på velkomstskærmen. GroupId - en pakke af et nyt projekt. ArtifactId - et navn på dit projekt. Version - en version af et nyt projekt. Som standard angives dette felt automatisk.

Ved også, hvad der menes med groupId i Maven?

gruppe-id identificerer entydigt dit projekt på tværs af alle projekter. EN gruppe-id skal følge Javas pakkenavnsregler. Det her midler det starter med et omvendt domænenavn, du kontrollerer. For eksempel org.apache. maven , org.apache.commons.

Hvad er brugen af groupId i Maven?

Det gruppe-id element er et unikt ID for en organisation eller et projekt (for eksempel et open source-projekt). Oftest vil du brug -en gruppe-id som ligner projektets root Java-pakkenavn. For eksempel kan jeg til mit Java Web Crawler-projekt vælge gruppe-id com.

Anbefalede: