Hvad er den nyeste UE-højttaler?
Hvad er den nyeste UE-højttaler?

Video: Hvad er den nyeste UE-højttaler?

Video: Hvad er den nyeste UE-højttaler?
Video: HØJTALERE I VAND | Vandtest og anmeldelse af UE BOOM 2 og ROLL 2 2024, Marts
Anonim

Det UE Wonderboom er de mindste og mest kompakte Ultimate Ears højttaler men lad det ikke afskrække dig. Det er en genial lille højttaler , perfekt til at tage med overalt takket være dens bærbare størrelse, også selvom den er blevet erstattet af Wonderboom 2.

Tilsvarende, hvad er den nyeste UE-højttaler?

MØD WONDERBOOM™ 2 Den ultra-bærbare Bluetooth® højttaler med en overraskende større lyd, der er sprød og bassy. Nu med en helt ny Outdoor Boost.

På samme måde, hvad er den højeste UE-højttaler? Ultimate Ears Megablast er en af de højest tilgængelige Bluetooth-højttalere og er den højeste UE-højttaler i dag. Det er langt den mest kraftfulde UE-højttaler med en maksimal lydstyrke på 93 dB (UE Megaboom 3 er 90 dB), og leverer 360 graders rig lydydelse med krystalklar klarhed og dyb basrespons.

Også for at vide, hvilken UE-højttaler er bedst?

#1 Bedst Samlet: Ultimate Ears Megaboom 3 Bluetooth Højttaler Det UE Megaboom 3 er en af de bedste UE højttalere vi er stødt på, der leverer kraftfuldt lydoutput og 360 graders lydydelse. Det her højttaler leverer tordnende lydpræstation med dyb basrespons, skarpe højder og detaljerede mellemtoner.

Er Megaboom 3 eller megablast bedre?

Det Megablast og Megaboom 3 er de to mest kraftfulde højttalere Ultimate Ears tilbyder. Det Megablast bliver marginalt højere end Megaboom 3 , og den har lidt bedre bas, men ved den realistiske lydstyrke vil de fleste mennesker lytte til disse højttalere, de vil lyde ret ens.

Anbefalede: