Indholdsfortegnelse:

Hvad er SSL-kontekst i Java?
Hvad er SSL-kontekst i Java?

Video: Hvad er SSL-kontekst i Java?

Video: Hvad er SSL-kontekst i Java?
Video: ELK: Elasticsearch, logstash, beats (Часть 1) / Java Tech Talk 2024, April
Anonim

SSL kontekst er en samling af cifre, protokolversioner, betroede certifikater, TLS optioner, TLS udvidelser osv. Da det er meget almindeligt at have flere forbindelser med de samme indstillinger er de sat sammen i en sammenhæng og de relevante SSL forbindelser oprettes så ud fra dette sammenhæng.

Hvad er SSL i Java i denne forbindelse?

To-vejs SSL Java Eksempel. Secure Sockets Layer ( SSL ) er en standard sikkerhedsteknologi til at etablere en krypteret forbindelse mellem en server og en klient. På én måde SSL , bekræfter klienten serverens identitet, mens klientens identitet forbliver anonym.

Derudover, er SSLContext-tråd sikker? 2 svar. Opkaldet til SSLContext . createSSLEngine() ser ud til at være tråd - sikker . I hvert fald baseret på det faktum, at applikationen ikke har fejlet med nogen racebetinget fejl.

For det andet, hvordan indstilles SSL-certifikat i Java?

Installer et CA-signeret SSL-certifikat med Java-nøgleværktøjet

  1. Mulighed 1: Opret en ny nøgle og Java-nøglelager; importere en CAs signatur. Trin 1: Opret et nøglelager og en signeringsanmodning. Trin 2: Anmod om et CA-signeret certifikat.
  2. Mulighed 2: Pak eksisterende nøgle og certifikater i PEM-format i et nyt Java-nøglelager.
  3. Mulighed 3: Konverter et eksisterende PKCS- eller PFX-nøglelager til et Java-nøglelager.

Hvad er Sslconnectionsocketfactory?

SSLSocketFactory kan bruges til at validere HTTPS-serverens identitet mod en liste over betroede certifikater og til at godkende til HTTPS-serveren ved hjælp af en privat nøgle. Man kan vælge at fungere som sin egen CA og underskrive certifikatanmodningen ved hjælp af et PKI-værktøj, såsom OpenSSL.

Anbefalede: