Hvad er navnet på TNS-tjenesten i Oracle?
Hvad er navnet på TNS-tjenesten i Oracle?

Video: Hvad er navnet på TNS-tjenesten i Oracle?

Video: Hvad er navnet på TNS-tjenesten i Oracle?
Video: adding service name to tnsnames.ora in oracle net configuration assistant oracle 19c 2024, April
Anonim

Lave en TNS (Transparent netværkssubstrat) Tjenestenavn (også kaldet et net Tjenestenavn ) på en computer, hvor en Oracle klient installeres, hvis Tivoli Data Warehouse findes på en fjernbetjening Oracle server. Det TNS Service navn er nødvendig for at oprette en ODBC-forbindelse mellem klienten og serveren.

Også at vide er, hvad er TNS-navnet i Oracle?

TNSNAVNE . ORA er en SQL*Net-konfigurationsfil, der definerer databaseadresser til etablering af forbindelser til dem. Denne fil ligger normalt i ORAKEL HOMENETWORKADMIN bibliotek, men placering kan defineres af TNS_ADMIN miljøvariabel.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan fungerer Tnsnames Ora? Det tnsnavne . ora fil er en konfiguration fil der indeholder netværkstjenestenavne, der er knyttet til forbindelsesbeskrivelser for den lokale navngivningsmetode, eller nettjenestenavne, der er knyttet til lytterprotokoladresser. Et nettjenestenavn er et alias knyttet til en databasenetværksadresse indeholdt i en forbindelsesbeskrivelse.

I betragtning af dette, hvad er TNS-alias i Oracle?

Database TNS Alias . Et gennemsigtigt netværkssubstrat ( TNS ) alias er nyttig, hvis mere end én maskine opretter forbindelse til den samme database. Et tnsnavne. ora fil kort TNS navne til at forbinde deskriptorer (normalt ADDRESS og CONNECT_DATA).

Hvad er Net-tjenestenavnet i Oracle?

Når netværksforbindelsen er blevet bekræftet, kan du bruge Oracle Net Konfigurationsassistent til at oprette en nettjenestens navn , en enkel navn for databasen service . Det nettjenestens navn løser til forbindelsesbeskrivelsen, det vil sige netværksadressen på databasen og navn af databasen service.

Anbefalede: