Hvordan forhindrer du komponenter i at demonteres?
Hvordan forhindrer du komponenter i at demonteres?

Video: Hvordan forhindrer du komponenter i at demonteres?

Video: Hvordan forhindrer du komponenter i at demonteres?
Video: Германский веломотор MAW 1955 года! Разборка, обзор конструкции 2024, Kan
Anonim

Ved brug af reagere -router kan du nemt forhindre ruteændring (hvilket vil forhindre komponent afmontere ) ved at bruge Prompt. Du skal manuelt videregive getUserConfirmation prop, som er en funktion. Du kan ændre denne funktion som du vil i enhver router (browser, hukommelse eller hash) for at oprette din brugerdefinerede bekræftelsesdialog (f.eks.

Også at vide er, hvordan du afmonterer komponenten af en reaktion?

Svar. Ja, ReactDOM giver en måde at fjerne en komponent fra DOM gennem kode manuelt. Du kan bruge metoden ReactDOM. unmountComponentAtNode(container), som vil fjerne en monteret Reaktionskomponent fra DOM i den angivne container, og ryd op i enhver af dens hændelseshandlere og tilstand.

Ydermere, kan ikke kalde setState eller forceUpdate på en umonteret komponent. Dette er en no op? Advarsel: Kan ikke kalde setState (eller forceUpdate) på en ikke-monteret komponent . Dette er en ingen - op , men det indikerer en hukommelseslækage i din applikation. For at rette op, annuller alle abonnementer og asynkrone opgaver i componentWillUnmount-metoden. Så den løsning, folk normalt kommer frem til, er at bruge Redux.

På denne måde, hvad er en umonteret komponent?

Kalder setState() i en umonteret komponent betyder, at komponent var ikke ordentligt ryddet op inden det blev umonteret , det vil sige, at din app stadig har en reference til en umonteret komponent.

Hvornår skal jeg bruge componentWillUnmount?

componentWillUnmount er den sidste funktion, der skal kaldes umiddelbart før komponenten fjernes fra DOM. Det bruges generelt til at udføre oprydning for alle DOM-elementer eller timere oprettet i componentWillMount. Ved en picnic, componentWillUnmount svarer til lige før du henter dit picnictæppe.

Anbefalede: