Hvordan fungerer konsol WriteLine?
Hvordan fungerer konsol WriteLine?

Video: Hvordan fungerer konsol WriteLine?

Video: Hvordan fungerer konsol WriteLine?
Video: Surprising use of For Loops (C#) 2024, April
Anonim

System. Konsol . WriteLine :-

Denne metode bruger den sammensatte formateringsfunktion i. NET Framework til at konvertere værdien af et objekt til dets tekstrepræsentation og indlejre denne repræsentation i en streng. Den resulterende streng skrives til outputstrømmen.

Desuden, hvad gør konsollen WriteLine?

Konsol . WriteLine () er en metode, der arbejder med Konsol applikationer. Det udskriver strengargumentet til konsol skærm (svarende til en kommandopromptskærm). Len() er en ældre funktion, der returnerer længden af et strengargument som et heltal. For eksempel: num = Len(mystring)

Man kan også spørge, hvilket sprog er konsol WriteLine? WriteLine ("Dette er C# "); I denne kodelinje udskriver vi "This is C# "streng til konsol . For at udskrive en besked til konsol , vi bruger WriteLine () metode til Konsol klasse. Klassen repræsenterer standard input-, output- og fejlstrømme for konsol applikationer.

Folk spørger også, hvordan fungerer konsol ReadLine?

Konsol . ReadLine () Metode i C# Hvis standardinputenheden er tastaturet, den ReadLine metode blokerer, indtil brugeren trykker på Enter-tasten. Og hvis standard input er omdirigeret til en fil, så læser denne metode en tekstlinje fra en fil.

Hvad er forskellen mellem console ReadLine () og console WriteLine () metoder?

Læs () læser kun det næste tegn fra standardinput, og Konsol . ReadLine() læser den næste linje med tegn fra standardinputstrømmen. ReadLine (returnerer en streng): læser kun en enkelt linje fra standardinputstrømmen. Som et eksempel kan den bruges til at bede brugeren om at indtaste deres navn eller alder.

Anbefalede: