Hvor meget koster en TFS-licens?
Hvor meget koster en TFS-licens?

Video: Hvor meget koster en TFS-licens?

Video: Hvor meget koster en TFS-licens?
Video: Стружка идет в топку. Горячее видео! Индукционный нагреватель плавит металл. 2024, April
Anonim

Hvis du ønsker en lokal installation af den fulde version af TFS du har brug for en server licens og hver udvikler har brug for en klient licens . Serveren licens kan købes for omkring $500 og kunden licenser er omtrent det samme. Men ligesom med Visual Studio Online, TFS er inkluderet med MSDN-abonnementer.

Heraf, er TFS gratis?

Team Foundation Server er en løsning til kodedeling, arbejdssporing og softwareforsendelse. Med dens integrerede suite af værktøjer kan du nyde samarbejdende softwareudvikling og tværfunktionelt arbejde på enhver projektstørrelse. Desuden er det gratis at starte med Team Foundation Server.

Indeholder TFS desuden SQL Server-licens? Microsoft SQL Server 2018 Standard er inkluderet med Team Foundation Server-licens til brug med Team Foundation Server . Det er også gratis at tilføje så mange interessenter og aktive Visual Studio-abonnenter til din Visual Studio Team Services-konto, som du har brug for.

Man kan også spørge, hvor meget er Team Foundation Server?

Du bliver nødt til at købe TFS software, som sælges for $499. Du skal også installere Windows Server OS, som er $882.

Er Git bedre end TFS?

Hvis du ikke kan overbevise lederne: glem alt om at bruge Git , tag TFS . Vil gøre dit liv lettere. Nøglen forskel mellem de to systemer er det TFS er et centraliseret versionskontrolsystem og Git er et distribueret versionskontrolsystem. Det er ikke effektiv versionskontrol, og TFS er modtagelig for dette.

Anbefalede: