Hvad er OU-strukturen?
Hvad er OU-strukturen?

Video: Hvad er OU-strukturen?

Video: Hvad er OU-strukturen?
Video: От стресса все плывет? Промассируй эти точки! 2024, April
Anonim

An organisatorisk enhed ( OU ) er en underafdeling i en Active Directory, hvor du kan placere brugere, grupper, computere og andre organisatoriske enheder. Du kan oprette organisatoriske enheder for at afspejle din organisations funktion eller forretning struktur . Hvert domæne kan implementere sit eget organisatorisk enhed hierarki.

Hvad betyder OU i Active Directory?

organisatorisk enhed

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan laver man en OU? På din Active Directory-server skal du vælge Start > Alle programmer > Administrative værktøjer > Active Directory-brugere og -computere. Højreklik på det domæne, der indeholder dine View-maskiner, og vælg Ny > Organisatorisk enhed . Indtast et navn til OU og klik på OK. Den nye OU vises i venstre rude.

På denne måde, hvad er forskellen mellem OU og gruppe?

Resumé: OU'er indeholder brugerobjekter, grupper har en liste over brugerobjekter. Du sætter en bruger i en gruppe at kontrollere denne brugers adgang til ressourcer. Du sætter en bruger i en OU at kontrollere, hvem der har administrativ myndighed over den pågældende bruger.

Hvad er to grunde til at oprette Active Directory OU?

Grunde til at skabe en OU : Grund # 2 Dette giver mulighed for nem og effektiv implementering af GPO-indstillinger til kun de brugere og computere, der har brug for indstillingerne. GPO'er kan linkes til domæne og Active Directory websteder, men det er sværere at administrere og konfigurere GPO'er installeret på disse steder indenfor Active Directory.

Anbefalede: