Kan SQL-funktion have transaktioner?
Kan SQL-funktion have transaktioner?

Video: Kan SQL-funktion have transaktioner?

Video: Kan SQL-funktion have transaktioner?
Video: MySQL: AUTOCOMMIT, COMMIT, ROLLBACK 2024, Kan
Anonim

1 svar. Derfor transaktioner er unødvendige for sql -server funktioner . Dog du kan lave om transaktion isolationsniveau, for eksempel kan du bruge NOLOCK-tip til at nå "læs uforpligtet" transaktion isolationsniveau og læse uforpligtende data fra andre transaktioner.

Hvordan fungerer transaktionen på denne måde i SQL?

EN transaktion er en sekvens af operationer udført (ved hjælp af en eller flere SQL sætninger) på en database som en enkelt logisk enhed af arbejde . Virkningerne af alle SQL udsagn i en transaktion kan enten være alle committed (anvendt på databasen) eller alle rullet tilbage (fortryddet fra databasen).

Ved også, hvad er transaktion i SQL Server med eksempel? EN transaktion er udbredelsen af en eller flere ændringer i databasen. Til eksempel , hvis du opretter en post eller opdaterer en post eller sletter en post fra tabellen, så udfører du en transaktion på det bord.

Desuden, hvad gør start-transaktion i SQL Server?

START TRANSAKTIONEN repræsenterer et punkt, hvor de data, der refereres til af en forbindelse er logisk og fysisk konsistent. Hvis fejl er stødt på, alle dataændringer foretaget efter BEGIN TRANSAKTION kan rulles tilbage for at returnere dataene til denne kendte konsistenstilstand.

Hvad er SQL-funktioner?

EN fungere er et databaseobjekt i SQL Server. Dybest set er det et sæt af SQL sætninger, der kun accepterer inputparametre, udfører handlinger og returnerer resultatet. EN fungere kan kun returnere en enkelt værdi eller en tabel.

Anbefalede: